POLITICA DE PRIVACITAT

AGROFRESC, PRODUCTES DE LA LLET, SL  amb domicili a Masia Torre d'en Roca, c16z de Sallent a Balsareny, km 1,5, 08650 Sallent, Telèfon 600 000 888 i mail marketing@agrofresc.com posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat General d'Administració.

 

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la relació comercial / contractual entre el titular de la informació i el responsable del tractament i l´esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial o contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

 

Així mateix, i en base al seu consentiment otorgat de forma afirmativa i expressa, ens permet poder enviar-li informació comercial sobre els nostres productes i novetats a través de correu electrònic. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través del nostre correu electrònic marketing@agrofresc.com

 

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiu el nostre servei / complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació d'aquest.

 

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s'organitza AGROFRESC, PRODUCTES DE LA LLET, SL. i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeix una obligació legal.

 

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, la informació ja no sigui necessària per a la finalitat que es van lliurar així com retirar el consentiment otorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades per al enviament d'informació publicitària per via electrònica. També es pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

 

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s'apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.

 

C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5

08650, Sallent de Llobregat (BCN)

Tel. 600 000 888 // marketing@agrofresc.com

www.agrofresc.com